Konzerváreň HLIVANA
Pridané 4.2.2024 21:48.41 Počet zobrazení 353
História spoločnosti HLIVANA siaha do roku 1991 v tom čase sa spoločnosť zaoberala pestovaním zeleniny no najmä pestovaním, spracovávaním a predajom Hlivy ustricovitej.
Na základe požiadaviek trhu začala spoločnosť investovať viac prostriedkov do technologického vybavenia na konzervovanie ovocia a zeleniny. Od roku 1994 až po súčasnosť spoločnosť produkuje sterilizovanú zeleninu a kompóty v objeme niekoľko stoviek ton ročne. Čerstvá, kvalitná a prvotriedna zelenina a ovocie najmä od slovenských pestovateľov z južného Slovenska je spracovávaná podľa osvedčených technologických postupov s prísnym dôrazom na kvalitu. Surovinovej základni a požiadavkám trhu zodpovedá aj výrobný sortiment od sterilizovanej zeleniny jednodruhovej : uhorky, uhorky - kocky, cuketa - kocky, červená repa, feferóny, paprika červená, kapusta, zeler - kocky, mrkva - kocky, zeleninové lečo, cibuľa rezy, rôzne sterilizované zeleninové šaláty, pretlak až po sterilizované kompóty : broskyňový, čerešňový, jablkový, marhuľový, slivkový, višňový a to všetko v balené pre veľkospotrebiteľov ale aj pre malospotrebiteľov.
Nový komentár