V hájovniach a na panstvách bolo srnčie mäso v sezóne relatívne často na jedálnom stole. Srnčie mäso je veľmi vyhľadávané pro svoju chuť aj dnes. V starých receptúrach sa často kombinuje so sladkým vínom. Dovolili sme si teda vytvoriť hrubo mletú paštétu s prídavkom portského vína, ktoré dodáva paštéte nezameniteľnú chuť.
Zloženie: srnčie mäso (52%), bravčový podbradok, zelenina (cibuľa, mrkva, zeler), portské víno (2,4%), jedlá soľ, korenie. Najvyšší obsah tuku 24%. Vhodné pre celiatikov
Alergény: zeler
Výživové hodnoty na 100 g:1008 kJ/ 243 kcal, Tuky: 21,0 g z toho Nasýt. mastné kyseliny: 2,4 g, Sacharidy: 1,15 g z toho Cukry: 1,1 g, Bielkoviny: 14,0 g, Soľ: 1,0 g
Hmotnosť: 130 g
Skladovanie: skladujte na chladnom mieste, pri teplote do 30°C, po otvorení uchovajte v chlade do 6°C a spotrebujte do 3 dní
Minimálna trvanlivosť: udaná na obale výrobku
Distribútor pre SR: Hunters Movies s.r.o., Kolačno 2, 958 41 Kolačno
Výrobca: Rodinná konzerváreň Designfoods s.r.o., Leštinská 2443/30, Zábřeh, 789 01
Žiadne komentáre
Žiadne komentáre
Nový komentár