Popis
Sladko-pikantná papriková marináda slovenskej výroby na grilovanie a pečenie hydinového a bravčového mäsa.
- Dávkovanie: 50–100ml / 1kg mäsa
- Návod na prípravu: marinádou potrite mäso a nechajte aspoň 30 minút odležať. Takto pripravené mäso ugrilujte alebo upečte. Mäso už nesoľte
- Balenie: 150 ml sáčok
- Zloženie: rastlinný olej repkový, jedlá soľ (soľ max 16%), cukor 13%, kukuričný hydrolizát, paprika sladká mletá, chilli mleté 2,8%, paprika sladká drvená, paradajkový prášok, extrakt z chilli 0,15%, cesnak sušený, kari korenie, cibuľa sušená, aróma mango, extrakty korenín. Výrobok môže obsahovať horčicu, sóju, glutén, laktózu, sezam a zeler
- Výživové hodnoty na 100 ml výrobku: Energia: 2491 kJ/596 kcal, tuky: 61 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,6 g, sacharidy: 13 g, z toho cukry: 13 g, bielkoviny: 1,2 g, soľ: 16 g
- Minimálna trvanlivosť: uvedená na obale výrobku
- Skladovanie: skladujte v suchu, po otvorení uchovajte v chlade a spotrebujte do 3 mesiacov
- Krajina pôvodu: Slovenská Republika
- Výrobca: Progast, s.r.o
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
Nový komentár