Popis
Jemne ostrá papriková marináda slovenskej výroby s bielym korením, škoricou a zmesou vybraných druhov zeleniny na hydinové a bravčové mäso.
- Dávkovanie: 50–100ml / 1kg mäsa
- Návod na prípravu: marinádou potrite mäso a nechajte aspoň 30 minút odležať. Takto pripravené mäso ugrilujte alebo upečte. Mäso už nesoľte
- Balenie: 150 ml sáčok
- Zloženie: rastlinný olej repkový, jedlá soľ (soľ max 20%), cukor, cesnak granulovaný, kukuričný hydrolizát, paprika sladká mletá, paradajkový prášok, korenie biele mleté, kvasnicový extrakt, škorica mletá, zázvor mletý, cibuľa sušená, dymová aróma, chilli, extrakty korenín. Výrobok môže obsahovať horčicu, sóju, glutén, laktózu, sezam a zeler
- Výživové hodnoty na 100 ml výrobku: Energia: 2537 kJ/607 kcal, tuky: 66 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 7,5 g, sacharidy: 5,0 g, z toho cukry: 5,0 g, bielkoviny: 0,1 g, soľ: 20 g
- Minimálna trvanlivosť: uvedená na obale výrobku
- Skladovanie: skladujte v suchu, po otvorení uchovajte v chlade a spotrebujte do 3 mesiacov
- Krajina pôvodu: Slovenská Republika
- Výrobca: Progast, s.r.o
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
Nový komentár