Popis
Jemne sladkasto-pikantná medová marináda slovenskej výrobys karí, zázvorom a škoricou na grilovanie a pečenie hydinového a bravčového mäsa.
- Dávkovanie: 50–100 ml / 1kg mäsa
- Návod na prípravu: marinádou potrite mäso a nechajte aspoň 30 minút odležať. Takto pripravené mäso ugrilujte alebo upečte. Mäso už nesoľte
- Balenie: 150 ml sáčok
- Zloženie: rastlinný olej repkový, jedlá soľ (max 14%), cukor, včelí med (max 7%),chilli (max 2,8%) kukuričný hydrolyzát, paprika sladká mletá, kvasnicový extrakt, sušený cesnak, paradajkový prášok, extrakty korenín, karí, škorica mletá, medová aróma. Výrobok môže obsahovať horčicu, sóju, glutén, laktózu, sezam a zeler
- Výživové hodnoty na 100 ml výrobku: Energia: 2713 kJ/646 kcal, tuky: 66 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 7,5 g, sacharidy: 13,5 g, z toho cukry: 13,5 g, bielkoviny: 1,0 g, soľ: 14 g
- Minimálna trvanlivosť: uvedená na obale výrobku
- Skladovanie: skladujte v suchu, po otvorení uchovajte v chlade a spotrebujte do 3 mesiacov
- Krajina pôvodu: Slovenská Republika
- Výrobca: Progast, s.r.o
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
Nový komentár