Popis
Jemne pikantná orientálna marináda slovenskej výroby s kari korením, koriandrom a kardamonom na grilovanie a pečenie hydinového mäsa.
- Dávkovanie: 50–100ml / 1kg mäsa
- Návod na prípravu: marinádou potrite mäso a nechajte aspoň 30 minút odležať. Takto pripravené mäso ugrilujte alebo upečte. Mäso už nesoľte
- Balenie: 150 ml sáčok
- Zloženie: rastlinný olej repkový, jedlá soľ (soľ max 19%), kukuričný hydrolizát, karí korenie, chilli, koriander mletý, kurkuma mletá, cesnak sušený, aníz mletý, dextróza, zázvor mletý, škorica mletá, kardamóm mletý, extrakty korenín. Výrobok môže obsahovať horčicu, sóju, glutén, laktózu, sezam a zeler
- Výživové hodnoty na 100 ml výrobku: Energia: 2335 kJ/634 kcal, tuky: 70 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 8,4 g, sacharidy: 1,0 g, z toho cukry: 1,0 g, bielkoviny: 0,1 g, soľ: 19 g
- Minimálna trvanlivosť: uvedená na obale výrobku
- Skladovanie: skladujte v suchu, po otvorení uchovajte v chlade a spotrebujte do 3 mesiacov
- Krajina pôvodu: Slovenská Republika
- Výrobca: Progast, s.r.o
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
Nový komentár