FAM
-
Montero Swiss s hľuzovkou
Montero s hľuzovkou 50%. Vyrobený z alpského kravského pasterizovaného mlieka vo Švajčiarsku. Neuveriteľne lahodný (pre ľudí, ktorí majú radi hľuzovky) švajčiarsky smotanový syr s minimálne 3 % hľuzovky (Tuber magnatum) v syre. Jedná sa o syr s jemne krémovou konzistenciou a intenzívne hľuzovkovou chuťou.
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 4,99 €
-
Boer n Trots lesné huby a gaštany
Boer n Trots lesné huby a gaštany 50% je holandský pasterizovaný kravský polotvrdý syr. Syr sa vyrába na takmer 100-ročnom pozemku od roku 1985. Herbert používa mlieko od svojich vlastných kráv, čo znamená, že toto super čerstvé mlieko sa spracováva na syr.
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 4,39 €
-
Huizer Gouda premium black label 48%
Holandský kravský tvrdý, zrejúci syr z pasterizovaného mlieka. Gouda zrejúca približne 12-15 mesiacov. Tento syr nesie označenie CHZO zaručujúce vynikajúcu kvalitu. Posilnený naším tradičným procesom zrenia založeným na viac ako 100-ročných skúsenostiach. Syr má vynikajúcu plnú a silnú chuť s príjemným a krémovým pocitom v ústach.
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 2,89 €
-
Huizer Uralt 48%
Huizer Uralt 48% je kravský vyzretý syr. Táto prirodzene dozretá Gouda má približne 2,5 až 3 roky. Chuť tohto syra je výrazne pikantná a slaná. Človek vidí zreteľné kryštály soli, ktoré príjemne pri konzumácii chrumkajú a dodávajú syru zaujímavý charakter. Syr má drobivú textúru. Je plná zložitých vrstiev chutí, ktoré sa postupne rozvíjajú na jazyku.
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 2,99 €
-
Eisenga zrejúca gouda 48%
Eisenga zrejúca gouda 48% je kravský pasterizovaný syr. Na severe Holandska, v bývalom frízskom kráľovstve, sa nachádza syráreň, kde sa vyrábajú rôzne dlho odležané kravské syry. Kravský Syr je vyrábaný z mlieka od kráv, ktoré sa pasú na úrodnej, zemi, neďaleko mora. Výsledný syr má hlbokú, pretrvávajúcu jemnú chuť s nádychom karamelu a kryštálikmi soli.
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 3,79 €
od 0,02 € / kg
-
Huizer mladá gouda
Huizer mladá Gouda 48% – je holandský kravský polotvrdý pasterizovaný kravský syr. Doba zrenia do 4 týždňov. Mladá Gouda je jemný typ syra, vyrobeného podľa tradičnej metódy. Koláče syra vážia 12kg a sú pekného okrúhleho tvaru. Procesom zrenia vytvárajú slávne jemnú a krémovú chuť.
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 2,29 €
od 0,01 € / kg
-
Beemster XO
Beemster XO je syr vyrobený holandského kravského pasterizovaného mlieka a vyrábaný v oblasti južne od Alkmaaru v Holandsku. Beemster XO je vynikajúci holandský syr so značkou kvality a dlhým procesom zrenia, ktorý dodáva jedinečnú chuť a charakter. Je to pevný syr s otvormi, a kúskami soli. Beemster XO je označenie pre mimoriadne starý syr, ktorý prešiel dlhým procesom zrenia vo výsostne...
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 4,72 €
od 0,02 € / kg
-
Old Amsterdam 47%
Old Amsterdam 47% je zrejúci syr Gouda z Holandska vyrobený z pasterizovaného kravského mlieka. SYR GOUDA je pomenovaný podľa mesta Gouda, ktoré sa nachádza medzi Rotterdamom a Utrechtom v provincii Južné Holandsko v Holandsku. OLD AMSTERDAM dozrieva približne 18 mesiacov.
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 2,99 €
od 0,03 € / kg
-
Henri Willig Maasdam
Maasdam 45% je tradičný holandský, polotvrdý holandský syr vyrobený z pasterizovaného kravského mlieka. Je pomenovaný po holandskom meste Maasdam, kde bol prvýkrát vyrobený. Najcharakteristickejším znakom sú jeho „oká“ (otvory), ktoré tvoria väčšinu syra. Syr vznikol začiatkom 90. rokov minulého storočia ako alternatíva k drahšiemu švajčiarskemu syru ementál.
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 2,59 €
od 0,01 € / kg
-
Emmentál švajčiarsky
Emmentál je švajčiarsky kravský polotvrdý syr z nepasterizovaného mlieka. Emmentál je syr pôvodom zo Švajčiarska s typickými dutinami (okami) vo vnútri. Pochádza z údolia rieky Emme v kantóne Bern. Pravý švajčiarsky ementál je v tvare kolesa s hmotnosťou od 60 do 130 kg a s priemerom až jeden meter.
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 3,69 €
od 0,03 € / kg
-
Appenzeller extra aromatický 6 mesačný
Appenzeller extra aromatický 48% patrí medzi švajčiarske kravské polotvrdé syry z nepasterizovaného horského mlieka. Bez laktózy. Žiadny iný Appenzeller ® ako Black Label nereprezentuje lepšie vlastnosti ľudí z jeho domovského regiónu v Alpsteine: má robustný a výdatný charakter, niekedy je trochu ostrý, ale stále veľmi dobre vyvážený.
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 4,99 €
od 0,04 € / kg
-
Schlossberger
Schlossberger je švajčiarsky zrejúci syr z kravského nepasterizovaného mlieka vyrábaný pri zrúcanine hradu Schlossberg v údolí Emmental. Proces zrenia trvá 18-23 mesiacov. Jemný ako gruyere, sladký ako comte. Každý kto má rád tento druh syrov si tento zrejúci syr určite obľúbi. Kombinácia dvoch syrov ako gruyere a comte prinesie Vašim chuťovým bunkám to, po čom syroví nadšenci túžia.
SKLADOM - u Vás o 3-7 pracovných dní
od 2,99 €
od 0,04 € / kg